fbpx

Veelgestelde vragen

Kijk hier voor bijna alle antwoorden op uw vragen. Mocht er toch iets nog niet helemaal duidelijk zijn mail ons dan of neem telefonisch contact met ons op.

1. Voedselveiligheid & keuken
Hoe zorgen wij ervoor dat de maaltijden veilig zijn?
De voedselveiligheid is de nummer 1 regel binnen Pombella. Wij werken volgens alle wettelijke voorschriften,  hygiëne van levensmiddelen ook wel de HACCP hygiëne code genoemd.  Ook laten wij onze keuken door een onafhankelijk bureau meerdere keren per jaar auditen doormiddel van swabjes die in een gespecialiseerd voedsellaboratorium gecontroleerd worden. Dit geld ook voor onze maaltijden. Deze resultaten zijn bij ons in te zien. 

2. Bestellen

Hoe kunnen wij bestellen?
Als Pombella je als klant aangemeld heeft kan er door middel van een gebruikersnaam en wachtwoord ingelogd worden op de bestelpagina. Deze is heel eenvoudig ingericht zo hoeft er alleen maar elke week doorgegeven te worden hoeveel kinderen er mee eten de rest dat doen wij.

Vergeten het aantal kinderen door te geven en nu?
Wij zorgen ervoor dat jullie dit niet vergeten. Er wordt een herinnering gestuurd. Mocht het dan nog steeds niet gelukt zijn dan nemen wij  contact met jullie op.

Kan er voor meerdere weken tegelijk doorgegeven worden?
Ons bestel systeem is zo ingericht dat je per week de bestelling door kunt geven, maar ook voor meerdere weken alvast door kunt geven.

Tot wanneer kun je een wijziging of annulering doorgeven?
4 dagen voor de levering kan er geannuleerd worden. Mocht er iets wijzigen geen probleem, neem dan even contact met ons op.

3. Verpakken
Hoe worden de maaltijden verpakt?
De maaltijden van Pombella zijn verpakt in trays gemaakt van gerecyclede cpet. En worden direct na bereiden diepgevroren om alle vitamines en mineralen in de beste condities te houden.

Hoe worden de maaltijden opgewarmd?
De maaltijden kunnen vanuit de vriezer in de magnetron of oven opgewarmd worden. Op de verpakking staat een opwarmadvies. Wij testen in onze testkeuken met wat goed werkt, maar elk apparaat is anders. 
Tray 1 kind: Magnetron 5-7 minuten 700W, oven 25-35 minuten op 170 graden in een voorverwarmde oven
Tray 2 kinderen: Magnetron 7-9 minuten 700W, oven 35-45 minuten 170 graden in een voorverwarmde oven.
Tray 5 kinderen: Magnetron: 10-14 minuten 700W, oven 45-55 minuten in een voorverwarmde oven.  

Hoe blijven de maaltijden zo lang vers en houdbaar?
Onze maaltijden worden na bereiding direct diepgevroren. In tegenstelling tot thuis waar je de maaltijden invriest is het diepvriezen een industrieel proces waarbij voeding heel snel tot de kern bevroren wordt. Op deze manier blijven alle voedingswaardes optimaal behouden.

4. Bezorgen
Hoe vaak per week bezorgen jullie?
Onze maaltijden worden 1 keer per week bezorgd tenzij anders afgesproken.

5. Gerechten
Wat koken jullie?
Wij koken gevarieerd en onze menu’s verschillen. Neem daarom contact met ons op voor meer informatie.

Koken jullie volledig biologisch?
Nee, wij koken met verantwoorde producten zo bezoeken wij graag de plekken waar onze ingrediënten vandaan komen en dit geldt ook voor de biologische producten die wij in onze maaltijden gebruiken. 

Hoe weten wij welke maaltijden geschikt zijn voor de kinderen met een allergie?
Dit is duidelijk aangegeven op het etiket. 

Hoe vers zijn jullie maaltijden?
Onze maaltijden zijn super vers en worden na bereiding direct diepgevroren om de kwaliteit te waarborgen. In tegenstelling tot gekoelde maaltijden blijven de vitamines vele malen beter behouden .

6. Bewaren & opwarmen
Wat hebben wij nodig om over te stappen op Pombella lunches?
Diepvries, magnetron of oven en een kernthermometer. U hoeft zich geen zorgen te maken wij zullen jullie hier in adviseren en begeleiden.

Hoelang kun je de maaltijden na openen bewaren?
Op de maaltijden staat vermeld tot wanneer ze het lekkerst zijn. Deze datum geldt alleen als de koelcyclus tussentijds niet onderbroken is. Na ontdooien dienen de maaltijden uiterlijk binnen twee dagen geconsumeerd te worden. 

Zijn uw vragen nog niet helemaal beantwoord? neem dan contact met ons op.