fbpx

Proefmaand

Schrijf je in voor onze proefmaand

Laat je verrassen door onze veelzijdige smaken.

Welkom bij Pombella's proefmaand!

Bij Pombella streven we ernaar om kinderdagverblijven te voorzien van gezonde en smakelijke maaltijden die kinderen echt lekker vinden. Onze passie voor voeding en onze toewijding aan kwaliteit komen samen in elk gerecht dat we serveren.

We begrijpen dat het belangrijk is om kinderen op jonge leeftijd kennis te laten maken met gezonde eetgewoonten. Daarom hebben we ons gericht op het samenstellen van menu’s die niet alleen voedzaam zijn, maar ook heerlijk en aantrekkelijk voor kinderen van alle leeftijden.

Met onze proefmaand nodigen we kinderdagverblijven uit om ons aanbod te ervaren tegen een gereduceerd tarief. Gedurende deze periode krijgt u de kans om onze diverse menu’s te proberen, variërend van kleurrijke groenten tot heerlijke volkoren granen en eiwitrijke maaltijden.

Wat kunt u verwachten tijdens onze proefmaand?

Gevarieerde Menu's

Ontdek een breed scala aan gerechten die zijn samengesteld met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten om de gezondheid en het welzijn van de kinderen te bevorderen.

Flexibiliteit

We begrijpen dat elk kinderdagverblijf uniek is, daarom bieden we flexibele opties aan die aansluiten bij uw specifieke behoeften en voorkeuren.

Kwaliteit en Veiligheid

We hanteren strikte normen voor voedselveiligheid en bereiden onze maaltijden met de hoogste kwaliteitsstandaarden om ervoor te zorgen dat uw kinderen alleen het beste krijgen.

Klaar om Pombella te ontdekken? Neem vandaag nog contact met ons op om uw proefmaand te plannen en te profiteren van ons speciale aanbod!