fbpx

Het verhaal achter Pombella

Alles weten over eten

ONS TEAM

MILON

Eigenaar Milon Bindels is begin 2020 begonnen met het maken van gezonde kindervoeding. Voeding heeft hem altijd al gefascineerd. Vragen als wat is gezonde voeding? Is het verstandig om juist wel of geen melk te drinken? En hoe zit dat eigenlijk met het eten van brood? Experimenteren met pure ingrediënten is dan ook iets waar hij veel energie uit haalt. Van koken tot inpakken, Milon is van alle markten thuis. Goed in het bedenken van nieuwe strategieën om gestelde doelen te bereiken. (H)eerlijke kindermaaltijden die super gezond en betaalbaar zijn.

SHARONY

Vanaf de start van Pombella helpt Sharony Groote mee. Zij heeft met haar jarenlange ervaring in kinderdagverblijven en gezinshuizen ervaren dat er behoefte was aan gezonde voeding. Sharony begon in de keuken en maakte vervolgens de overstap naar het bezorgen van onze Pombella maaltijden. Het contact met onze klant is dan ook iets waar zij veel energie uithaalt. Naast het bezorgen beheert zij ons Instagram-account. En denkt mee over nieuwe doelen. Sharony heeft een creatief brein met een energiek karakter.

STAN

Maak kennis met Stan Schoenmakers. Deze enthousiaste Chef-kok kookt de sterren van de hemel in onze keuken. Stan is ambitieus en gezond eten is zijn passie. Hij heeft jarenlang ervaring opgedaan in super restaurants zoals Chateau St. Gerlach en Da Vinci. Samen met zijn neefjes en nichtjes heeft hij al talloze heerlijke vegetarische gerechten gemaakt waardoor het nu tijd is om al onze Pombella ‘kinderen’ te laten smullen van deze gerechten. Stan weet van aanpakken en heeft oog voor het samenstellen van (h)eerlijke maaltijden.

WAAROM POMBELLA

LUNCH & AVOND

Heerlijke maaltijden voor zowel lunch of avondeten.

PUUR

Ontwikkelen en koken alles zelf.

specialist

Specialist op het gebied van vegetarische kindermaaltijden

GEEN TOEVOEGINGEN

Maaltijden zonder kunstmatige toevoegingen.

vers

Echt vers en puur voor een eerlijke prijs.

groenten

100% aanbevolen dagelijkse hoeveelheid groente per maaltijd.

Ontzorging

Wij ontzorgen jullie KDV & BSO, gegarandeerd een gezonde maaltijd per dag!